MuseoSuomi

           -  Suomen museot semanttisessa webissä  -           
  Katso myos Kulttuurisampo - suomalainen kulttuuri semanttisessa webissä  

Uusi haku | Takaisin hakusivulle | Ohjeet | Tietoa ohjelmasta | MuseoSuomi-palaute | English English Tutorial | English About MuseumFinland

tuoli


Materiaali: koivu, vaneri
Valmistusaika: 1945-1955
Valmistustekniikka: teollinen
Käyttäjä: Aino Raita, Torsten Raita
Käyttöpaikka: Munkkiniemi,Helsinki,Suomi
Asiasana: ISTUIN, KALUSTO
Mitat: Korkeus:15,5cm(korkeus), Korkeus:42,5cm(takaa), Korkeus:45,5cm(istuinosan k. edestä), Korkeus:83cm(kokonaiskorkeus), Leveys:2cm(alhaalta), Leveys:37cm(takaa), Leveys:4,5cm(etujalat le. ylhäältä), Leveys:41,5cm(selkätuen le. karmeineen), Leveys:45,5cm(le. edestä), Syvyys:45cm(syvyys)
Museokokoelma: Museokokoelma
Vastuumuseo: Espoon kaupunginmuseo
Asiasanasto: Espoon kaupunginmuseon sanasto
Esineen numero: ECM:2242:2
ID: 22422
Sivusta katsottuna tuolin selkänoja kallistuu hieman taaksepäin. Etujalkojen sivu- ja etureuna on pyöristetty. Etu- ja takasarja on hieman kaareva. Sivuilla on välisarjat. Istuinlevy levenee etureunastaan. Jalat jatkuvat selkänojan sivutolppina, joiden välissä on hieman kaareva hartialauta. Hartialauta molemmilta puoliltaan ja istuinlevy sarjoja myöten on päällystetty vaaleanruskealla verhoilukankaalla, joka on kiinnitetty pienillä niiteillä. Verhoilun alta pilkistää edellinen vihreä verhoilukangas, joka on kiinnitetty verhoilunupeilla. Puuosat on petsattu ja lakattu. Muista tuoleista poiketen istuinmen vaneripohja on petsattu.
Esinetyyppi:
Materiaali:
Valmistusaika:
Käyttöpaikka:
Käyttötilanne: